Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


Juhász Zsuzsanna: Hát micsoda nő ez!

 

 

 

 

Juhász Zsuzsanna: Hát micsoda nő ez!

 

 

Juhász Zsuzsanna tükröt tart elénk, amiből megismerhetjük a férfi-nő kapcsolat titkait, mozgatórugóit. Miért devalválódott a házasság? Női szemmel. S nem akármilyen nő, hanem egy tapasztalt pszichológus szemével. A kép izgalmas, még ha nem túl vigasztaló is.

Milyenek vagyunk – erre keresi a választ nem túl kíméletesen. Milyenek vagyunk egymással, környezetünkkel, utódainkkal, az idősekkel? Kegyetlenek lennénk, vagy csak az élet ilyen? A lélektani elemzések mellett a pillanatfelvételek novellisztikus realitása is közelebb visz mindennapjainkhoz. Az írónő nem fél mélyebbre merülni a nemiség bugyraiban sem, amikor azt taglalja, mennyiben befolyásolja életünket a szex, a stressz, s megkísért olyan témákat, mint az azonos neműek vonzalma.

Egy gondolkodó asszony izgalmas és keserű számvetése a kötet. Ha Juhász Zsuzsanna a tengerentúlon élne és ott, világnyelven vetné papírra lázadó mondatait, sztár lenne, lobogója a személyiségükre, nemiségükre és emberségükre ébredt nőknek, asszonyoknak. Alaposan végig kell hát gondolni, amit Juhász Zsuzsanna papírra vet.

 

 

AJ Téka Kiadó, Szeged, 2022

ISBN: 9786158129459

 

  

Olvass bele >>>

 

 

 

  
  

Megjelent: 2022-04-07 19:00:00

 

Juhász Zsuzsanna

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.