Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Tábla a szerkesztőség ajtaján

 

Tisztelt olvasó, amit mondani fogok, olyan, mint az elcsépelt vicc: van egy rossz és egy jó hírem... Kezdjük a rosszal, essünk túl rajta! Augusztus van, tombol a nyár. Felhőszakadás, jégverés, hőség, még nagyobb hőség, és fesztiválok itthon, külföldön. A Holdkatlan pedig betölti második életévét. Két éve igyekszünk szórakoztatni, információt átadni, gondolkodásra serkenteni. Hetente új olvasnivalóval, friss hírekkel szolgálni, új alkotásokat, még ismeretlen alkotókat bemutatni. Örömmel tesszük persze, de a szívesen végzett munka is fárasztó. A rossz hír tehát az, hogy két év után először, szabadságra megyünk. Egy hónapig tábla lóg a szerkesztőség virtuális épületének ajtaján:

NYÁRI SZÜNET! NYITÁS SZEPTEMBER KÖZEPÉN.

Megértésedet, türelmedet kérjük, kedves olvasónk. És köszönjük, hogy az elmúlt két évben velünk tartottál. Köszönjük, hogy olvastad a Holdkatlant, hogy néha ötleteket, gyakrabban erőt adtál. Köszönjük, hogy nem zsörtölődtél, velünk maradtál akkor is, ha nem mindig volt kedvedre való, amit lapunkban olvashattál. Várunk tehát, kedves olvasó. Arra kérlek, írd be naptáradba szeptember tizenötödik napjához: Holdkatlan - születésnap! Addig is jó nyarat, jó pihenést, kedves olvasó!

  
  

Megjelent: 2016-08-08 16:00:00

 

Farkas Molnár Péter (1952-2020) író, novellista, szerkesztő, a Veranda Művészeti Csoport alapító tagja 

2014-től haláláig a Holdkatlan Szépirodalmi és Művészeti Folyóirat főszerkesztője.

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.