Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Szepessy Vivien: Prosti voltam (regényrészlet) 299 euróért fenekeltem az orgián

 

Olvasói levél-vita:


Levél:

„Szia,
az írásaid hemzsegnek a hibáktól”

Válaszom:

„Tudom, direkt ilyen, mivel paródia”

Levél 2:
„Ha direkt ilyen, sokkal célravezetőbb és egyértelműbb lenne, ha a direkt elhelyezett hibákat aposztróffal jelölnéd.”

Válaszom:

„Az kb. olyan lenne, mintha a John Cleese minden jelenetet 1 percenként megszakítana egy magyarázattal.”

 

 

299 euróért fenekeltem az orgián

 

 

…2009 nyarán volt egy igen kerge ügyfelem. Az Oktogon sarkán torpantott meg. Elmarta elegáns könyököm és így szólt belém:

– Kisasszony, mondja, mennyi a sex?

– Completten?

– Completten....

– 1000 euró – mondom.

– És csak a jerk off?

– 299.

– Ejha! Az is sok – sóhajt a sóher. – Mi van ingyen?

– A markod.

– Hát a puszi mennyi?

– Arcra 90, hátra és hasra 199, mellre, fejre, homlokra és egyéb intim részre 199 érintésenként.

– Húúúú, az is rengeteg! Rajtam meg túl sok a felület, hogy szájával csakúgy jóllakjak! És a puszta puszidobás hogyér' van?

– 700

– Euró?!

– HUF!

– Okés, akkor abból kérnék szépen hatot.

Munkához láttam. Megálltam tőle 3 méterre, a Burger King elé, ahogy kell, és eldobáltam neki azt a 6 puszit, 5 másodperces szünetekkel. Ő elkapkodta mindet, majd kifizetett, de csak hétezrese volt, azt mondta, tartsam meg az aprót.

Bónuszba kapott még egy 1 másodperces cicivillantást és 2 sexy integetést, hogy lássa, kivel van dolga és jöjjön máskor is.

Hozzászoktam már a furcsa, szextelen kérésekhez, az egyik vietkongi ügyfelem, pl. erotikus barackot kér a fejére rendszeres erotikus fityiszekkel megspékelve.

– Bestia! – lihegi olyankor. – Boríts be mosolyoddal. Világítsd be arcoddal az arcomat! Epekedek!

Apropó...

Szörnyű gyászhírt kaptam ma hajnalra virradóra: életét vesztette az egyik kedvenc stricim, utcai lövöldözés mellékhatásai következtében, s pontban délben elállt a lélegzete. Az ő társaságában esett meg az a kaland, amikor 2012-ben megállított egy magyar rendőr, pedig lassan hajtottunk, mert az önkormi sok fekvőjárőrt helyezett az úttestre. Letekertem az ablakot ő meg beszólt:

– Kisasszony, roppant le van tartóztatva!

– A vád?

– Prostituált személy bejelentésének elmulasztása!

– Ennyire látszik rajtam?

– Messziről kiszagolom az ilyet. Hova ilyen sietősen?

– Csoportszexre!

– Ó, így mindjárt más! Akkor engedje meg a rendőri felvezetést! Megkínálhatom egy rágóval ? Tutti-fruttis!

– Nem szeretem a tutti-fruttist, kislány-ízű lesz tőle a pofám!

Együtt nevettünk harsányan!

Amit behazudtam a kanos zsarunak, igaz volt, valóban orgiára tartottam. Én voltam az est háziasszonya, aki rendszabályozza a moderációt, nehogy elszabaduljanak az indulatok, s az erőszak kerekedjen felül, s az ösztönök olyan üregekbe is beűzzék a farkakat, ahova nem hívta őket senki. Aktívan már régóta nem vettem részt csoportszexekben... Mivel túlságosan gyönyörűnek nézek ki, az a bajom az orgiákkal, hogy végül minden pasi engemet akar megkívánni!! ... néha úgy érzem magam, mint a levadászott antilop, amikor több oroszlán lakmározik belőle, félrelökik egymást, tusakodnak, üzekednek, csakhogy a szétmarcangolt beleimhez férhessenek.

Engem sokan ismernek seggről-végről, tudják, hogy nem vagyok egy Lady Giga, s megvan a magamhoz való eszem. S gyakran eltöprengek a közös jövőmön... s fennmaradó életemen ebben a kajla hazában... Ha engem elgázol az állam, vajon szépséges tetememet saját halottjának tekintené? Vagy ha addig b*szogat, míg teherbe nem esek, vajon az előbújó gyereket saját újszülöttjének tekintené?

Hogy miért vagyok prosti? Mert luxusprosti nem lehet akárki-bárki. És ha úgy viselkedsz, mint bárki, oda kerülsz, mint bárki. Én meg nem vagyok bárki. Külsőre ápolt, mosolygós testalkatú, nőies prosti vagyok, mások szerint önmagát adó, bátor, bársonyos, s vagány, ki fel meri vállalni „belső vágyszervét”, hétvégén is, sőt, esőben is, fülledt orgián is, a sírban is, sárban is, vagy egy izzadó reményektől zsúfolt drinkbár-disco derekán is!  Kiváló vagyok, mégse irigyelj a tehetségemért … Tudod, miért jó gyönyörű nőnek lenni? Mert mindenhol előreengedik. A múltkor, amikor szokásos eü. túrámat tettem a nemi beteg gondozóban, maga elé engedett egy faszinger, mire a mögötte álló göthös vén nyanya utánam károgott, hogy „nekem meg kivan a cukrom, zakatol a májam, ritmustalan a szívem, maga meg elém vág!”

Feléje fordultam, kihúztam magam, s nyájasan csak ennyit mondtam:

– Tudom.

Na, megérkeztünk az orgiára.

A budai Nagy Antal utcában állt, sőt, akkora villa volt, hogy az egész kurva utcát elfoglalta.

A nagy vaskapu tárva várt, beálltunk, megálltunk, s én, meg 19 kolléganőm kikászálódtunk a kis Smart-ból. Elindultunk a villa szája felé. Odabent kristályfény és pompás kacajok.

Egy köpcös komornyik állta utamat:

– Ilyen szépséges teremtések ugyan be nem jönnek! – mondta böfögve.

– Nohiszen! – vágtam rá –, ha így állunk, akkor faképnél is hagyjuk kendet!

– Ugyan-ugyan, csak humorizáltam! Nem bírja az emelkedett tréfát ennyire???? Húzzátok csak befelé azt a falatnyi seggeteket!! ...van ám rátok bőven jelentkező!

Bementünk a nagyszalonba. Minden márvány, arany, króm és medence. Megint megtalált egy faszi, a harmincas évei végén.

– Megerőszakollak nagyon! – mutatkozott be. – Jó napot! Puha nőket vágnék mellbe! – kiabálta a dühös ukrán maffiózó, majd azt mondta, ne csüggedjek. De csüggedtem, bánatomnak fénypontján.

– Tudja, kisasszony, nekem a csúnya nőknél sincs sikerem – tört meg a szörnyeteg.

– Talán azért, mert te érezhetően a csúnya nőket szólítod meg, azok megérzik, hogy te most csak leereszkedsz hozzájuk, hogy beléjük töröld a pöcsöd, és ezért fordulnak el tőled. A csúnya nővel el kell hitetni, hogy nem csúnya, és máris a tied.

Nem számított ilyen bölcsességre, szája kicsitult, én meg könyöktől kifelé megbénultam. Féltem, hogy ellátja a bajomat. Majd hirtelen felröhögött, s tudtam, viccnek vette, amit komolynak szántam. Azt mondta, vonuljunk félre, kefélni, mire tájékoztattam, hogy én csak látható dekoráció vagyok, csak egy Mindent a szemnek-lány és én nem szexelek. Erre azt mondta, akkor csak fenekeljem el, 299 eurót fizetne érte. Hát, az is pénz. Belementem.

Persze, előtte még kérettem magam, hogy áááá, nem...mert az ilyeneket ez is izgatja, a játék része... , mire ő:

– Kisasszony, ha nem jön el velem, megnyúzom és betekerek a bőrébe egy olyan prostit, aki viszont szívesen elfenekel.    

– Uram, nem kell megnyúznia és betekerni a bőrömmel egy olyan prostit, aki elmegy magával, ugyanis elfenekelem én is – vágtam ki diadalmasan.

Erről eszembe jutott egy másik ügyfelem. Almagyára volt Csepel mellett.

Kibérelt engem, meg egy másik prostit rajtam kívül. Azt mondta, nem nyúl hozzánk, mindössze annyi lesz a szerepünk, hogy ránk ad egy egérjelmezt, ő meg beöltözik macskának és adott jelre körbe-körbe kerget minket a lakásban. Így is lett. Belebújt a macsekbe, majd felkiáltott, hogy „Reszkessetek egerek!” - Mi meg inaltunk, szaladtunk, rohangáltunk, mint a meszes!!

Ő egy idő után elfáradt, vizelt egyet az alomjában, majd összekucorodott a kandalló előtt és reggelig nem mozdult. Mi a jogos jussunkra várva a nappaliban múlattuk az időt erotikus beszélgetéssel.

Megittuk minden piáját. Szerencsére nem csak tejet tartott. Lenyomtam 2 üveg Metaxát, ami az egyik kedvencem!!

Reggel, amikor már normálisan előkerült, megkérdeztem tőle:

– És mondja csak, mire volt jó ez az egész? Kergetésünk közben nem is stimulálta magát ágyék tájon?

– Nema! – felelte.

– Még csak bele sem élvezett a macska gatyóba?

– Nema! Mit képzel, nem vagyok én degenerált!

 

Nagyon megviselt a perverz mentalitású egyén, mintha a lelkemet, s felsőtestem felső részét, szemeim tükrét erőszakolta volna meg idegi alapon, de csak napokkal később jött ki rajtam.

  
  

Megjelent: 2016-04-30 16:00:00

 

Szepessy Vivien

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.