Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Az online tér illékony történései – Interjú Tóth Árpáddal, a Neon Galéria és a Contempo Auctions tulajdonosával (Sipos László)

A magyar művészetben is folyamatosan változik a fókusz, bár a tendenciák újra vissza-visszatérnek. A 90-es évekből is vannak olyan csoportok, melyekből aktív művészként most csak nagyon kevesen vannak jelen a szakmában, sokan abbahagyták. Egyfelől van ez, másrészt meg van egy olyan fura dolog is, hogy ha valaki fiatal, akkor nagyon érdekli a közönséget, a középkorúak már annyira nem, és majd az öregek, idős művészek megint érdekesekké válnak, de a középgeneráció valamiért nem annyira.

Az Új Művészet interjúsorozatában nonprofit, forprofit, kereskedelmi, nemzetközi jelenléttel bíró galériákat mutat be. A beszélgetésekből kiderül, hogyan hatott rájuk a pandémia, milyen on- és offline stratégiákat dolgoznak ki. Mai interjúalanyunk Tóth Árpád, a Neon Galéria és a Contempo Auctions tulajdonosa.

 

Tovább az ujmuveszet.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2020-08-27 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.