Videó

A Ma7 csatorna videója




Keresés a honlapon:


Izgalmas programokkal vár Szentendre

Augusztus 28. és 30. között ismét kinyitja kapuit a Szentendrei Művésztelep, három napon át igazi kortárs találkozások várnak mindenkit, összművészeti eseményekkel, könnyűzenei koncertekkel készül a MANK.

A hétvégi estéken zenével telik meg a Művésztelep: szombaton az Ivan & The Parazol öttagú rock’n’roll banda lép színpadra, miután a színházi múlttal rendelkező tagok alkotta IDEGEN a magyar alternatív szcéna legújabb szereplőjeként megmutatja, hogy a művészetek összekötve működnek igazán jól. Vasárnap a Meg Egy Cukorka magasan szálló, széleken táncoló, magyar szövegű art'rock beat zenekara után a Lóci játszik táncoltatja meg a látogatókat kidolgozott, erőteljes gitárszólamával, izgalmas szövegvilágával, finom, de hangsúlyos zenei kiegészítéseivel. De a Hangfoglaló Programnak köszönhetően fellép még a hétvégén a The Anahit, A Bence kalandjai és a Fiúk zenekar. 

Tovább a kulturpart.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2020-08-14 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.