Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


„Félretettem az egómat, és helyébe lépett az irgalom” – Interjú Gurubi Ágnessel (Rajkó Anna)

Az elsőkönyves Gurubi Ágnesnek augusztus 15-én jelenik meg Szív utca című regénye, ami hetek óta dobogós helyen szerepel a Bookline előjegyzési sikerlistáján. A kötet egyáltalán nem csak azért kedves a szívünknek, mert kollégánk, a Papageno magazin felelős szerkesztője írta.

Néhány hónapja, egy körülbelül 2,5 órás repülőúton egyhuzamban olvastam el a Szív utcát. Sírtam, nevettem, azt gondoltam, hogy ez jó. Kerestem, hogy mi az, ami annyira megfogott benne. Bátorság és irgalom. Ez a két szó jutott eszembe.

Remélem, hogy érződik a könyvön a megbocsátás, a feloldozás, a szeretet. A főhős, Anna, megküzd a felnőtté válással, sok mindenért haragszik a szüleire, de egy idő után az élet arra tanítja meg, hogy muszáj saját magáért felelősséget vállalnia. Bátorság… Több visszajelzést kaptam, hogy mennyire bátor vagyok, hogy megírtam a Szív utcát. Először nem értettem, miről beszélnek. 

Tovább a papageno.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2020-07-30 14:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.