Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


Posztkarantén – avagy változnak az idők (Nagy Zsófia)

A közel három hónapos bezártság után a mostanra már szinte mantrává vált „Maradj otthon!” helyett Maradj MODEM felszólítással hirdetett egynapos programsorozat hívta a kultúra iránt érdeklődőket egy újbóli találkozásra. De nem csupán a rég nem látott ismerősök, hanem a művészetek találkozásának is tanúi lehettek a kortárs művészeti intézmény tereibe látogatók. Egymással párhuzamos és ismétlődő tárlatvezetések, performanszok, színházi előadások, illetve irodalmi programok igyekeztek pótolni a karantén ideje alatt elmulasztott összművészeti élményeket.

Mélyáramok című kiállítás a Budapest FotóFesztivál együttműködésével valósult meg, a magyar fotográfiát középpontba helyezve. Alapvetően két részre osztható a tárlat, de a legtöbb képen megfigyelhető a konvenciók követésének és meghaladásának dualitása. A kiállítás első felében a portrék kaptak nagyobb hangsúlyt, amelyek az emberi önreflexivitás változásáról adnak jelet.

Tovább a kulter.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2020-07-26 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.