Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Líra Könyvhét a karanténban

A koronavírus mindannyiunk életét megváltoztatta, de az olvasás és a könyv szeretete megmarad. Ezért tartják fontosnak a Líránál, hogy a könyvek ünnepe ne maradjon el teljesen, így május 26–29. között egy rendhagyó online Líra Könyvhét keretében hozzák el mindenki otthonába a legújabb olvasnivalókat.

Az elmúlt hetekben már egész komoly rutinra tettünk szert az online eseményekkel kapcsolatban. Irodalmi életünk pedig a saját lakásunkban is dinamikusan fellendült hála Nyáry Krisztiánnak, aki a koronavírus alatt a karanténban is rendületlenül jelentkezett minden hétköznap 16 órakor. Beszélgetéseiből megtudhattuk, mivel töltik az idejüket a szerzők és melyik kollégájuk művét ajánlják, hogy jobban vagy épp hasznosabban teljen az idő.

A Líránál fontosnak tartják, hogy a könyvek ünnepe most tavasszal se maradjon el, így a fenti tapasztalatok alapján úgy döntöttek, május végén egy rendhagyó online Líra Könyvhét (2020. május 26–29.) keretében hozzák el mindenki otthonába a legújabb olvasnivalókat. 

Tovább a fidelio.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2020-05-27 12:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.