Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


Cannes-ban keres partnert a kamasz fiú és a sebesült pilóta – A román-magyar-belga koprodukciót rangos filmfejlesztő programba hívták meg

Magyar vonatkozású filmterv is meghívást nyert a cannes-i L'Atelier programba. A román-magyar-belga koprodukcióban készülő A szolga gyártására 54,9 millió forint támogatást szavazott meg a filmintézet. A produkció magyar producere Muhi András, a cannes-i online rendezvényen további befektetőket keresnek a filmhez.

 

Marian Crisan legújabb, 1944-ben játszódó filmje egy kamasz fiú és egy sebesült amerikai pilóta véletlen találkozásának története lesz, akik közös nyelv híján a tekintetükkel kommunikálnak egymással vándorlásuk során a vadonban. A végtelen hegyekben játszódó film operatőre Szecsanov Martin lesz, a romániai forgatáson 40 fős magyar kameracsapat fog dolgozni, majd a film képi és hangi utómunkája Magyarországon készül.

Tovább a magyar.film.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2020-05-25 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.