Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Simon Adri: Olvassanak verset, az rövid, mint az élet! – Interjú (Walczer Patrik)

Simon Adri szerint, bár még csak néhány hete hirdettek rendkívüli helyzetet Európában, már most látszik, hogy az emberek összefognak és segítenek egymásnak.

Úgy hisszük, hogy egy író számára az otthoni karantén betartása nem túl nehéz előírás. Végül is a legtöbb írónak az otthona a munkahelye. Ön hogyan alkalmazkodik ehhez a különleges helyzethez?

Eddig is jórészt home office-ban dolgoztam, de most hatványozottan így van. Szabálykövető állampolgárként viselkedem, minimálisra csökkentettem a lakás elhagyását. Ez leginkább a mozgástér, a sportolási lehetőségek beszűkülése miatt nehéz, bezárt a jógaterem is. Szerencsére feltettek a weboldalukra néhány videót, amelyekkel otthon is lehet gyakorolni. Ha besötétedik, azért leosonok majd futni egyet, vagy tekerek a biciklimmel. Sajnos lemondtak minden rendezvényt, úgyhogy elmaradnak a kötet- és lapszámbemutatók, emiatt az író magányos és szomorú.

Tovább a hajonaplo.ma cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2020-04-03 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.