Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Négy bemutatóval készül a Közép-Európa Táncszínház a következő évadban

Kezdetét veszi a Feledi János művészeti vezetésével összeállított évad: négy bemutató, külföldről érkező mesterek, fókuszban a fiatalok, egyedülálló workshopok, egy darabfelújítás, fesztiválok és turnék – ezen hívószavak mentén alakul a társulat szeptemberben kezdődő munkája, miközben továbbra is hűen tartja magát mottójához, mely szerint a KET progresszív, stílusos, kortárs.

Az őszi CAFe Budapest Fesztiválon dupla bemutatót tart a Közép-Európa Táncszínház, Mészáros Máté új produkciója mellett a szintén külföldet járó Juhász Péter tér haza, hogy együtt dolgozzon velük. Az est olyan kérdésekre keres választ, mint mi történik, ha bezárunk egymás számára ismeretlen embereket egy térbe, vagy hogyan alakulnak ki kapcsolatok és a kialakult kapcsolatok miként hatnak a többi jelenlévőre. Két nem is olyan távoli téma, két alkotótól, a két koreográfia címe: Ketten és Sinni.

Tovább a tancelet.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2019-09-28 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.