Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


„A kövér lány.” Jen Davis fotóművész önismereti útja, kendőzetlenül őszinte képeken. 11 év a túlsúly és a sztereotípiák fogságában (Fehérváry Krisztina)

Jen Davis szelfijei megindítóak és kíméletlenül őszinték. Nem akarja szépnek feltüntetni azt, amit nem érez szépnek: kendőzetlenül tárja elénk, milyen érzéseket okoz valakiben a saját kövérsége.

A Yale-n végzett, New Yorkban élő fotóművész nem teltkarcsú, nem nőies a képeken, nem lehet sehogy sem szépíteni azt, amit látunk: beállításaival kihangsúlyozza testi valóját. Erős hatást vált ki, intenzív érzéseket. A 11 év című képsorozat egy hosszú folyamat dokumentációja, ami önmaga elfogadásához, élete megváltozásához és fogyáshoz vezetett. A képei és személyisége mind a túlsúllyal, mind a testképzavarral küzdő emberek számára inspirációt, erőt és bátorságot adhatnak, művészként pedig számos kiállítással, elismeréssel díjazták.

Tovább az eletszepitok.hu cikkére >>> 

 

  
  

Megjelent: 2019-09-03 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.