Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Minden a nézőkön múlik – Rekordokkal zárt a 29. THEALTER Fesztivál (Hollósi Zsolt)

 

 

Minden a nézőkön múlik – összegezte a rekord nézőszámot és jegybevételt hozó 29. THEALTER Fesztivál legfőbb tanulságát a szombat esti díjátadón Balog József, a  rendezvénysorozat művészeti vezetője. A közönségdíjat Szabó Veronika produkciója, a Qeendom kapta.

 

A valaha volt legtöbb nézőjük és a legmagasabb jegybevételük a most véget érő 29. fesztiválon volt – fogalmazott Balog József, a THEALTER művészeti vezetője és a programsorozatot rendező MASZK egyesület elnöke a szombat esti díjátadón Szegeden, a Régi Zsinagóga kertjében. A fellépők mellett megköszönte annak a hatvanhat munkatársnak a munkáját is, aki lehetővé tette, hogy a közönség 9 napon át 9 helyszínen 32 csapat 30 produkcióját láthatta. Mivel nincs tao, ezen a fesztiválon is kiderült: minden a nézőkön múlik, és továbbra is rajtuk fog múlni – hangsúlyozta Balog József, majd bejelentette az idei díjazottakat.

Tovább a tiszatajonline.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2019-08-25 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.