Videó

Hétvári Andrea: Esti vetítés
Keresés a honlapon:


Partnereink:

KUK (kuk.hu)

 

Magvető (kiadok.lira.hu)

 

DOSZ (www.dosz.hu)

 

“A padlás talán nem is áll olyan messze a metálosoktól” – Interjú Kránicz Richárddal

Visky Andrej rendezésében mutatta be nemrég A padlás című musicalt a Csokonai Színház a Víg Kamaraszínházban. A Rádióst Kránicz Richárd alakítja, aki 2017-ben szerződött a Csokonai Színházhoz egy gyakorlaton eltöltött évad után.

Egy metálzenekar énekeseként könnyen mondtál igent, amikor feltették neked a kérdést, hogy elénekelnéd-e A padlásban a Rádiós szerepét? A Szilvásgombóc, a Fényév távolság és az Örökre szépek is vonzott?

Tetszett az ötlet, sőt, mikor megtudtam, hogy a színház műsorra tűzi ebben az évadban A padlást, titkon reménykedtem, hogy részt vehetek majd benne. Régóta kedvelem a darabot, ismerem a számokat. Abból a szempontból persze kihívás, hogy teljesen más műfaj, de a Bonnie és Clyde-dal és más musicalekkel már belekóstoltam ebbe a világba is. Örültem a lehetőségnek. Egyébként A padlás talán nem is áll olyan messze a metálosoktól sem, a Fényév távolságot több zenekar feldolgozta már.

Tovább a szinhaz.org cikkére >>>

  
  

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.