Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Arany Medál-díj: kedvenceket keresnek (Rutai Lili)

A közönség díjazza a 2018-as év legjobb művészeit az Arany Medál-díjjal. November 30-ig lehet szavazni a legjobb színészekre, színésznőkre, rendezőkre és írókra e-mailen keresztül, illetve a díjátadó helyszínén, a Bethlen Téri Színházban.
 
Az Arany Medál-díj a tizedik évfordulóját ünnepli idén. Az elmúlt kilenc évben olyan hírességeket díjazott az átlagosan évi több tízezer közönségelismerés-szavazó, mint amilyennek Nádas Péter, Enyedi Ildikó, Kulka János, Dragomán Gyögy, Törőcsik Mari és Halász Judit számít. A FÉLonline-nal médiapartneri együttműködésben élő elismerésre ebben az évben is egy hónapon keresztül lehet szavazatot leadni. Ünnepélyes díjkiosztót az esemény állandó helyszínén, a Bethlen Téri Színház színpadán, december 5-én tartanak. A díjazottak kilétét kizárólag december első szerdáján hirdetik ki a sajtóeseményen, amelynek házigazdája már hagyományos módon Juhász Anna irodalmár lesz.
 
Tovább a felonline.hu cikkére >>>
  
  

Megjelent: 2018-11-10 18:17:55

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.