Videó


Újdonságaink
Keresés a honlapon:
Partnereink:

KUK (kuk.hu)

 

Magvető (kiadok.lira.hu)

 

DOSZ (www.dosz.hu)

 

Arany Medál-díj: kedvenceket keresnek (Rutai Lili)

A közönség díjazza a 2018-as év legjobb művészeit az Arany Medál-díjjal. November 30-ig lehet szavazni a legjobb színészekre, színésznőkre, rendezőkre és írókra e-mailen keresztül, illetve a díjátadó helyszínén, a Bethlen Téri Színházban.
 
Az Arany Medál-díj a tizedik évfordulóját ünnepli idén. Az elmúlt kilenc évben olyan hírességeket díjazott az átlagosan évi több tízezer közönségelismerés-szavazó, mint amilyennek Nádas Péter, Enyedi Ildikó, Kulka János, Dragomán Gyögy, Törőcsik Mari és Halász Judit számít. A FÉLonline-nal médiapartneri együttműködésben élő elismerésre ebben az évben is egy hónapon keresztül lehet szavazatot leadni. Ünnepélyes díjkiosztót az esemény állandó helyszínén, a Bethlen Téri Színház színpadán, december 5-én tartanak. A díjazottak kilétét kizárólag december első szerdáján hirdetik ki a sajtóeseményen, amelynek házigazdája már hagyományos módon Juhász Anna irodalmár lesz.
 
Tovább a felonline.hu cikkére >>>
  
  

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.