Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


Mégis, kinek a pénzéből? – POSZT, 2017 – 1. – Női- és férfilélekről, operettvilágról és a Cooltour cafés olvasás örömeiről. (Turbuly Lilla)

Egy év kihagyással 2009 óta járok a POSZT-ra, vagyis nyolcadjára veszem június elején Pécs felé az irányt. Hol Zalából, hol Pestről utazom, és a hosszú út alatt mindig lepereg bennem saját, külön bejáratú POSZT-történetem, ahogy nyilván másokban is, akik nem először jönnek a fesztiválra. Nekem például hozzátartozik, hogy általában itt, Pécsett veszem meg a könyvhét legjobban várt köteteit, és beülök velük a Cooltour Café kerthelyiségébe. Így tettem most is, de a friss nyomdaszagtól kicsit elterelt az élet két tizenéves fiú képében, akik a szomszédos asztalnál olyan részletességgel vitatták meg egy bizonyos Kinga (mint kiderült, mindkettejükkel zajló) szerelmi életét, hogy rá kellett jönnöm: néha a fiúk is úgy vannak vele.

Tovább a kutszelistilus.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2017-06-13 10:00:12

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.