Videó

A Fefe Szabó csatorna videója




Keresés a honlapon:


Vajon merre? – Kovács Viktor, Kovács Dominik: MILF / Füge, Jurányi (Bedő J. István)

Fotó: Gergely Bea

Most merre? – kérdezte W. a többszörösen elvált, ám sportos külsejű rendszerfejlesztő az egykori gimnázium folyosóján. Ugyanis nemigen lehetett tudni, a bemutatott darabra gondol-e vagy önmagára. Szárazakat nyelt. – Ez látlelet. Rólam szól, meg a többi hozzám hasonló balfácánról, akik ötven felé belevetik magukat valami tét nélkül csajozásba a hasonlóan el- vagy lekoptatott, használt negyvenesekkel.
Akik aztán beleesnek valami huszonsok évesbe.
Mert nekik még nem ért véget az élet.
A húszasnak meg tetszik az érett nő, a MILF.
És ő még nem sejti, hogy ez a késői lobbanás, áááh…
A MILF meg azt hiszi, ez hosszan ki fog tartani.
Amiben ő is akkorát téved, mint egy ház.
Mint egy tízemeletes panel. Újpalotán.

A MILF – Kovács Viktor és Kovács Dominik műve – a Jurányi színpadán, életlenyomat. Minden negyvenes, boldogtalan, elvált, elhanyagolt vagy teljesen elhagyott nő magára veheti a történetét. A fentieket magán hordozó nő szerepében dr. Pető Kata paróka mögé bújva mondja, üvölti, énekli, táncolja végig ezt a tipikus életet. Amikor azt hiszi, neki már nem lesz pasija. Nem lesz nagy kaland az életében. Nem lesz szerelem. Nem lesz tartós kapcsolat. És akkor püff neki – beleszeret valakibe, aki – némely házibulis vagy diszkós megszorításokkal – akár a fia lehetne.

Tovább az olvassbele.com cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2023-11-22 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.