Videó

A Fefe Szabó csatorna videója




Keresés a honlapon:


„Kinyitottuk az ajtót, és megmutattuk azt a káoszt, ami mostanra a termünk lett” - Interjú Benkó Bencével (Puskás Panni)

Nehéz időszakon van túl a k2 Színház, amely mostanra már Apertúra néven működik. Jó hír, hogy megtalálták állandó helyüket a Gólem Központban, a hetedik kerületben. Váltásról, társulatvezetésről, gyászidőszakról és új terveiről kérdeztük a csapat vezetőjét, Benkó Bencét. PUSKÁS PANNI INTERJÚJA.

Revizor: 2022 elején lett vége a k2 Színháznak. Akkor Csáki Judit készített egy interjút veledés egyet Fábián Péterrel ennek okairól. Akkor Péter azt mondta, úgy érezte, ő viseli egyedül a társulatvezető felelősséget. Ma te vagy a k2-ből alakult Apertúra vezetője. Hogyan változtak meg a felelősségi köreid? Megváltoztak-e?

Benkó Bence: Mivel egyedül vezetem a társulatot, így mindennel foglalkoznom kell, de örülök, hogy kialakult mellettem egy csapat, aminek tagjai értik a dolgukat. Azon például rengeteget dolgoztunk, hogy azok a szervezeti folyamatok, amik a k2-ben döcögősen mentek, most fluidabban működjenek. Sokkal világosabb, kinek mi a konkrét feladata, és csak akkor zargatjuk egymást, ha arra tényleg szükség van. Ennek a rendszernek a kialakítása az első pillanattól fogva célunk volt, hiszen most sem lett több pénzünk arra, hogy nagyobb stábot dolgoztassunk.

Tovább a revizoronline.com cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2023-11-06 14:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.