Videó

A Fefe Szabó csatorna videója




Keresés a honlapon:


Mit nézzünk a Múzeumok Éjszakáján? – A Punkt fotókiállítás ajánlója

 

Közeleg a múzeumlátogatók egyik legnépszerűbb eseménye, a Múzeumok Éjszakája. 2023. június 24-én több mint 400 intézmény közel 2000 programja várja a résztvevőket. A sokszínű budapesti programok mellett a vidéki helyszínek közül Szabó Judit fotográfiái Kecskeméten, Halas István életműkiállítása Székesfehérváron, Hajdú D. András kongói sorozata Szentendrén, míg Szabó Dezső és Szalontai Ábel balatoni képei Veszprémben láthatóak. Ezekre a tárlatokra mindenképp érdemes ellátogatni.

Erik Kessels, Thomas Mailaender, Szabó Dezső, Szalontai Ábel
Veszprém, Művészetek Háza, Dubniczay-palota

Európa Kulturális Fővárosába különösen érdemes ellátogatni idén június 24-én, mert a kiemelt helyszínen számos izgalmas múzeumi és kísérőprogrammal készülnek a Múzeumok Éjszakája alkalmából. Különleges tárlatvezetések és a fotográfiához köthető művészeti foglalkozások is várják az érdeklődőket a „Királynék városában”. A workshopon Laczkó Péter és Kriván Marcell vándorfényképészek bemutatóját is meg lehet tekinteni, valamint Ujj Zsuzsi és Zalka Imre fotótörténeti előadást és bemutatót tartanak az üveglemezre készített fénykép témakörben.

Tovább a punkt.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2023-06-22 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.