Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


Új magyar online filmszemle díjnyertes rövidfilmekkel

 

A METUSCOPE-on tíz napig ingyen, online nézhetjük a Budapesti Metropolitan Egyetem végzett hallgatónak több mint ötven rövidfilmjét és animációs filmjét.

Az animáció és mozgókép szakok hallgatói által készített legjobb munkákat az egyetem oktatói – többek közt Enyedi Ildikó, Pacskovszky József és Gauder Áron – ajánlják a nézőknek, a filmek többségét a fesztiválszereplések után most először láthatja a szélesebb közönség.

METUSCOPE néven online filmszemlét hív életre a Budapesti Metropolitan Egyetem, ahol március 3-12. között bárki ingyen tekintheti meg a hallgatók legjobb filmes alkotásait. Az izgalmas, elgondolkodtató és szórakoztató animációs és rövidfilmek között nemzetközi díjnyertes alkotásokat is láthatunk, amelyek sikerrel szerepeltek többek közt a cannes-i filmfesztiválon, a Mediawave-en, az Euroshortson, a krakkói és a szarajevói filmfesztiválokon, a miskolci Cinefesten, a Verzió emberi jogi filmfesztiválon, illetve a Friss Hús és a BUSHO rövidfilmfesztiválokon.

Tovább a filmtett.ro cikkére >>>

 

  
  

Megjelent: 2023-03-03 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.