Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


„Ha férfi lennék, már rég befutottam volna” – Interjú Lucával (Barna Boglárka)

 
Luca
Kép forrása: Luca Instagram-oldala

Bár többször is úgy tűnt, hogy nem az énekesnői pálya Luca végzete, a tatabányai származású lány mégsem adta fel az álmait és bebizonyította, hogy igenis a szakmában, illetve a színpadon a helye. Az X-Faktor hetedik évadának versenyzője 2019-ben adta ki első dalát Nem maradok címmel, melynek elkészítésében korábbi mentora, ByeAlex segített neki, aki a műsor után a közösségi médiában újra felfigyelt Luca tehetségére – és ezúttal végleg letette mellette a voksát. Az énekesnőt még a Campus Fesztiválon csíptük el egy villáminterjúra az önálló koncertje előtt, és megtudtuk tőle, hogyan élte meg, hogy kerülőúton érhette el a célját.

KULTer.hu: Az első dalod, a Nem maradok szövegét ByeAlex jegyzi, nem sokkal később pedig Fluor Tomival és Diazzal, vagyis a Wellhellóval dolgoztál. Miért tartod különlegesnek, tanulságosnak vagy inspirálónak, hogy nem női, hanem férfi mentorok léptek be az életedbe, amikor elkezdted keresni az utadat előadóként? Szerinted éppen az ellenkező energiák találkozása a nyerő párosítás?

Mindig azt mondom, ha férfi lennék, már rég befutottam volna, mert sajnos Magyarországon nehéz nőként érvényesülni. Éppen ezért a fiúk tudnak segíteni abban, hogy egy kicsit az ő szemszögükből is megismerhessem a szakmát.

Tovább a kulter.hu cikkére >>>

 

  
  

Megjelent: 2022-10-28 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.