Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


Hamarosan startol DesignPécs

Pécs egy kreatív és élhető város. A kreatív ipar jelentős központja, melynek hatása túlmutat az ország határain, továbbá nemzetközi ismertséggel rendelkezik. A DesignPécs programja minden évben lehetőséget ad a helyi képzőművészeknek a bemutatkozásra, melyet számos kiállításnak köszönhetően a közönség is megismerhet.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, partnerintézmények és a kreatív iparágak már évek óta együttműködnek, erősítik és segítik egymást. A pecs.hu emlékeztetett, immáron 2014 óta minden ősszel az ő közös kezdeményezésükre és összefogásukkal kerül megrendezésre a rendezvény.

A program igencsak széleskörű, az érdeklődők szeptember 14-től közel egy hónapig, október 13-ig számos izgalmas képzőművészeti programon vehetnek részt Pécsett. Szeptember 14-én nyitja meg kapuit például a Pécsi 45 év Focus-ban című kiállítás, mely egyben az 1977-ben alakult Focus Csoport jubileumi rendezvénye.

Tovább a baranya.frisshirek.hu cikkére >>>

 

  
  

Megjelent: 2022-09-11 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.