Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


Fiatal íróknak hirdet pályázatot a Mank Nonprofit Kft.

 

Ha 16 és 30 év közti, kötettel még nem rendelkező versíró vagy, aki épp keresi a továbblépési lehetőségeket, a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. által kiírt, szakmai mentorálásra és bemutatkozásra lehetőséget teremtő nyílt pályázat éppen neked szól!

A pályázat apropója, hogy a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program beharangozójaként tíznapos összművészeti szimpózium valósul meg 2022. szeptember 30. és október 9. között a Szigligeti Alkotóházban. Az első napokban párhuzamosan zajlik az irodalmi és a vizuális művészeti munka, később pedig a művészetköziség jegyében dolgozhatnak együtt a résztvevők. A nyertes pályázók egy legendás irodalmi helyszínen, a Esterházy-kastélyban ismerhetik meg a kortárs művészeti élet szereplőit, együtt dolgozhatnak egy mentorral és más művészeti ágak képviselőivel, továbbá szerteágazó médiareprezentációra is számíthatnak.

Tovább a litera.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2022-08-07 14:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.