Videó

Timor Shah videója
Keresés a honlapon:


Egy asszony a teljes idegösszeomlás szélén – Dan Kwan, Daniel Scheinert: Minden, mindenhol, mindenkor / Everything Everywhere All at Once (Tóth Menyhért)

 

A Minden, mindenhol, mindenkor egy látványos akciófilm köntösébe csomagolt érzelmes dráma, ám a szokatlan húzásainak köszönhetően jócskán lesz majd olyan nézője, aki csupán egy értelmetlen zagyvaságnak könyveli el.

Nem valószínű, hogy a magyarországi nagyközönség számára ismerősen csengene Dan Kwan és Daniel Scheinert neve, és ez nem amiatt lehet így, mert a rendezőpáros általában csak a Daniels gyűjtőnéven tünteti fel magát a stáblistán, hanem, mert első nagyjátékfilmjük, a 2016-os Az ember, aki mindent tudott (Swiss Army Man) nem túl sok vizet zavart itthon. Ez volt az a film, amelyben az egykori Harry Potter, Daniel Radcliffe egy folyamatosan fingó hullát alakított, akit a Paul Dano által életre keltett főhős hurcol magával mindenhova a vadonban, ám a mozi végül csak a miskolci CineFest programjában került vászonra, azon kívül maximum a torrentoldalak révén juthatott el a magyarajkú filmbarátokhoz.

Tovább a filmtett.ro cikkére >>>

 

  
  

Megjelent: 2022-04-23 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.