Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Népszerű a Netflixen Százados Miklós magyar állami támogatás nélkül készített pszichothrillere (Balogh Robert)

 

Kilépő címmel készített pszichothrillert a pécsi származású Százados Miklós, többek közt erről az új filmjéről is kérdeztük nemrégiben megjelent interjúnkban az eredetileg orvosként diplomázott filmest. A film most debütált a világ egyik legnépszerűbb streamingplatformján, a Netflixen, ahol jelenleg a népszerű tartalmak közt található.

Népszerű a Netflixen A Kilépő című film, melynek rendezője a pécsi származású Százados Miklós, aki mindenféle támogatás nélkül, csak a saját erejéből és barátai segítségével hozta létre a pszichothrillert.

A forgatókönyv két éven át készült Százados Miklós, Baraczka Gergő és Bárdos Péter közös alkotása. A filmet 10 nap alatt forgatta le Szathmári Tamás társoperatőrrel Százados Miklós, aki a film vágója is volt egyben – mag a folyamat azonban, ameddig elkészült, mintegy két évig tartott, miközben a forgatást is megelőzte egy kétéves folyamat, amire a forgatókönyv elkészült.

Tovább a szabadpecs.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2022-02-12 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.