Videó

Részlet az MTVA P´amende, 2024.04.18-i adásából a henti79 csatornán.




Keresés a honlapon:


Önarckép tájjal - Berényi Boglárka és Hemm Lilianna művészeti projektmunkája

Berényi Boglárka-Hemm Lilianna: Illúziók projekt munkanapló 5. 

 

Az illúzió minden művészeti ágban gyakran használt és kedvelt motívum. Ez az optikai csalódás vagy a tapintási illúzió egyik hívószava, de a könnyűzenében is gyakran előfordul. Úgy gondoltuk, hogy nekünk is van ehhez kapcsolódó élményünk, és reflektálni is tudunk rá, hiszen mindenki másképp tapasztalja meg az illúzió fogalmát és élményét. A saját fantáziából létrehozott alkotásokat bármilyen eszközzel be lehetett mutatni. Az eszközök és a műfajok szabadon választhatók voltak, így akár grafikával, festménnyel, szoborral, installációval vagy videóval is lehetett pályázni.

A munkanaplónk fázisfotóival s az azokat kísérő rövid leírásokkal azt a folyamatot szerettük volna bemutatni, ahogy a kezdeti fázisoktól eljutottunk az installációnkig. 

 

Tovább a lányok Galériájába  >>>

  
  

Megjelent: 2023-09-23 06:00:00

 

Berényi Boglárka (Pécs, 2006.)

 

Hemm Lilianna (Pécs, 2005)  A Pécsi Művészeti Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum negyedéves tervezőgrafika szakos tanulója 

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.