Videó

Szénégető Richárd videója
Keresés a honlapon:


Partnereink:

KUK (kuk.hu)

 

Magvető (kiadok.lira.hu)

 

DOSZ (www.dosz.hu)

 

Magyar fanyar – Wessely Gábor: Védetté kell válnunk, ha élni akarunk!

 

 

 

 

 

Védetté kell válnunk, ha élni akarunk!
A karantén nem megoldás, csupán időnyerésre jó

 

 

Az ismert pécsi sejtkutató professzor, Kellermayer Miklós nincs jó véleménnyel gyógyszergyártókról. Szerinte már régen rendelkezniük kellene a koronavírus elleni oltóanyaggal. A karantén nem megoldás, csak időnyerésre jó, amíg előállítják a vakcinát.

A nyolcvanéves Kellermayer Miklós nemzetközi hírű sejtkutató, a Pécsi Orvostudományi Egyetem professzora. Egy ideig az intézmény rektorhelyettese volt, és egy darabig az USA-ban is tanított. Nagyon otthon van a sejtek, baktériumok, vírusok világában.

Mit kell tudnunk a koronavírusról?

Már több évtizeddel ezelőtt felfedezték – mondja. – Ha elektronmikroszkópban nézzük, olyan alakja van, mint egy koronának. Ezért kapta ezt a nevet.

De most egy új fajtáról szólnak a hírek!

Minden vírusnak sok fajtája van, mert állandóan változnak. Ez az élet lényege: a változás. Négymilliárd éve változnak az élőlények, és az élőlényeket módosító ágensek is. A vírus nem önálló élőlény, hanem más élőlényekben szaporodó, s azok sejtjeit módosító, pusztító, vagy velük együtt élő ágens. Még a bacilusoknak is vannak vírusaik, a fejlettebb szervezetekben meg rengeteg nyüzsög.

Az emberi testet százbillió (1014) sejt építi fel. Körülbelül ugyanennyi baktériummal élünk együtt, és megszámlálhatatlan vírus tanyázik bennünk, folytonosan. A koronavírus is régen együtt él az emlősökkel, és gyakran módosul. Már 15 éve volt egy hasonló járvány, mégsem történtek megnyugtató intézkedések. Súlyos mulasztások tanúi vagyunk. A világ nagy gyógyszeripari cégvezetőinek többségét börtönbe kellene zárni. Az emberiség nagy átka a fegyverlobbi mellett a gyógyszerlobbi. Már rég elő kellett volna állítani egy legyengített oltóanyagot. A koronavírus harminc éve ismert. A világ több laboratóriumában rendelkezésre áll. Nagy sebességgel feltenyészteni, és belőle vakcinát gyártani! Ez volna a kívánatos! Ehelyett: árulás történik. A rég eltűnt betegségek is újra előkerülnek, például a kanyaró és a tuberculosis.

Mi lenne a megoldás?

Két-három hónap alatt egy gőzerővel dolgozó nagy cég képes lenne megfelelő oltóanyagot előállítani. Olyan gyenge, nem fertőző anyaggal kellene kirukkolni, amellyel úgynevezett keresztimmunitást lehetne létrehozni. Legjobban most a kínaiakban bízom. Sajnos a pénzvilág összeesküvése az emberiség ellen megbosszulja magát. Ennek a járványnak „simán” nem lehet vége. A karantén nem megoldás. Megakadályozni, hogy a betegek és öregek ne találkozzanak a vírussal, átmeneti siker. A kórokozó nem tűnik el, itt lesz velünk. Kiirtani nem lehet; védetté kell válnunk! Akik átesnek a fertőzésen, azoknak a vérében lesz ellenanyag. Az erős immunrendszerű fiatalok tulajdonképpen meg se betegszenek. De a gyenge öregek nagy veszélynek vannak kitéve.

Száz évvel ezelőtt a spanyolnátha magától elmúlt…

Nem elmúlt, hanem átfertőzte az emberiséget. Akik túlélték védetté válták, a többiek pedig, több tízmillióan áldozatul estek. Szóval elbújni, sokáig nem lehet; a karantén csupán időnyerésre jó. Anélkül karanténról beszélni, hogy közben nem mondjuk meg, hogy melyik cég, milyen sebességgel dolgozik a vakcina előállításán, és hol tart, abszolút helytelen. Aki nem találkozik a vírussal, állandó veszélyben él, minden évszakban, minden földrajzi helyen. Látjuk, hogy Skandináviában is fertőz, Ausztráliában is és Iránban is. Nem egy szezonális dolog. Védetté kell válnunk, ha élni akarunk!

 

 

  
  
 

Wessely Gábor

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.