Videó

Részlet az MTVA P´amende, 2024.04.18-i adásából a henti79 csatornán.




Keresés a honlapon:


Szilágyi József: Az Erósz-galiba

 

 

 

Szilágyi József

Az Erósz-galiba

 

Mi történik, ha feltámad egy harminc éve leselejtezett (szexuálisan) felvilágosító könyv? Ha lapjait kotlóstyúkként borzolva körülröppen hajlékodban? Ha mindez Perbál, az életmódtudósító hálószobájában zajlik? Miközben odakint, a függőfolyosón érzékien kipikopizik Zsani, az egyedülállóan intelligens, pszichopata társasági csajszi...

Valóban halálosan egymásba szeretnek, ahogy Perbál szeretné, vagy mindezt csak álmodja? Vajon túléli-e Földünk a mindeközben zajló végső kataklizmát? Hogyan pislognak ki az utolsó jegesmacik elmagányosodott szemüregükből? Hogyan rázza ki mindezt a kisujjából Zsani, az egyedülállóan halálos...? Miképpen keresi a választ minderre Heroi, az egyedülállóan meleg klasszikafilológus, Platón legendáját idézve fel? Miért veszik össze egy szép napon Réka Dórival, Kriszti pedig Valival? Mert közben Vali összejött Dórival, és gyereket akarnak örökbe fogadni...? Marad Dóri és Vali az örökbefogadott Juliánnal, akiről egyelőre még csak találgatják, fiú-e vagy lány, Réka és Kriszti pedig majdnem elhúz a világ eltérő irányaiba, de aztán mégsem...? Maradnak a második emeleti lakásban, de annak két átellenes végébe költöznek, mert itt tartja őket a kíváncsiság, amit a kis Julián kiléte és sorsa ébreszt bennük.Nem tudjuk. Mindeme rejtélyek megfejtése talán e könyv elmélyült tanulmányozása révén sem lehetséges. De néhány próbálkozást azért megér.

 

 

Olvass bele >>>

Olvass bele >>>

Olvass bele >>>

 

 

Szilágyi József: Az Erósz-galiba. Hungarovox Kiadó, 2023. ISBN: 9789635341238

 

 

 

  
  

Megjelent: 2023-09-13 20:00:00

 

Szilágyi József (1958)

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.