Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Rimóczi László: Lovak ünnepe (1. részlet)

Korai Klerensz. Korán érkezett, este 21:00-ra, pedig meg sem konkretizáltak időpontot. A férfi önmaga döntött úgy, hogy ekkor érkezik. A hegytetőn álló kisebb csillagvizsgáló úgy magasodott előtte, mint egy nagy, csillagvizsgáló alakú valami. Mintha egy űrből ereszkedett űredény volna, aki egy domb tetején parkol, takarosan, az este hátterében. A kupoláján ejtett hosszanti nyílás egy óriáscsemete perselye, ott ér bedobálni.

Klerensz szívében lila méretű vágyak égtek egymás után. Az épület előtti kocsifelhajtóra érkezett, majd leállította a motort. Bezárta a kocsit a biztonsági csipogóval, majd gúnárszerű léptekkel elindult az épület felé.

Két kézzel kopogtatott az obszervatórium fenyőajtaján.

Mikor Cindy ajtót nyitott, és megmutatta magavalóját, hát Klerensz majd’ leesett (szabad az esés?), annyira tetszett neki a kompozíció. A szépséges lány barna neglizsét, mackónadrágot és hófehér inget viselt csupán, de olyan szépen. Olyan szépen állt úgy ott. Az ügynök szemei végiggurultak a lányon.

- Jöjj be, Klerensz ügynök, maga nem illetéktelenség. Beléphet – invitálta be a szépnő az ügynököt. A 187 cm. daliásság nem fénylett rosszul.
- Nekem legyen mondva, ha maga nem mondja - lépett be az ügynök. Az előtérből azonnal nyílt a tágas obszervatóriumi fogadóterem. A tető felső negyedét fémkupola alkotta, melyen vertikális csíkluk húzódott, kiengedve a hatalmas kukkert.

Ez a ruha nem dagít? – kérdezte a lány magától, de jobbnak látta nem felelni, hiszen már későre járt, itt volt rajta, és itt volt annak szemlélője is, akiért felvette.

- De alul vagy öltözve. Kevered a szezont! – mondta a férfi, mint aki agyba lát.

- Készültem desszerttel. Csak egy kis sajtos hülyeség – terelt a nő. - Engedd meg, hogy körbekalauzoljalak minket.

- Örömmel – mondta a kan.

Átvágtak a pepita kövön, majd megálltak a hatalmas űrtávcső befelebbé eső, keskenyebbik végénél. A lány rákönyökölt a belenézőkébe, tekergetett valamit, majd megszólalt, mint aki már régóta és nagyon szereti ezt csinálni.

- Ez egy csoda. Derült égbolt esetén kisebb távcsövekkel és a 40 cm átmérőjű tükrös teleszkóppal egyaránt megfigyelhetők az égitestek. De ez! Persze van a sufniban egy 28 cm-es CG-11 Celestron meg egy 20-as Newton-szerelésû tükrös 63/840 Zeiss Telemator refraktor, ha az jobban érdekli.

- Hidegen hagynak. Engem csak az érdekel, melynek a végén maga van.

- Akkor jó, mert ez egy 40 cm-es Cassegrain Optec SSP-5A fotoelektromos fotométerrel, UBV és UVBY szűrőkkel SBIG ST-7 CCD kamerával. Tényleg érdekli magát ez az egész?

- Hogyne – kicsit hazudott, mert félig még a kurva anyjának a pszichiátere járt a fejében, és az, ahogy elkapta, majd befurakodott a valódi álmába.
- Mert a magam részéről teljesen leköti a figyelmemet a Delta Scuti és RR Lyrae típusú pulzáló változók kettős mozgása, valamint a Cefeidák fotometriája és spektroszkópiája. A szupernóvák is. Meg a fedési kettősök fény-idő effektusai kettős rendszerekben, O-C diagramok, a Mira, és a félszabályos változók fénygörbe-analízise. Meg a nemzetközi adatbankokból származó adatok alapján működő perióduskeresési módszerek, Fourier, CLEAN, wavelet analízis, fehérítési technikák, csillagok fizikai paramétereinek meghatározása, kisbolygók CCD asztrometriája. Távcső automatizálás, szoftverfejlesztés.

Klerensz egyre jobban figyelt a lányra, aki egyre arrébb csúszott, majd megállt egy monitor előtt.

- Aztán a látott képek átkerülnek erre a monitorra. Én megnézem, hogy jó-e, majd kinyomtatom, ha igen. A papíron aztán tetszőlegesen összekötöm a pontokat egy ceruzával. Nézze.

A lány egy köteg gyűrött lapot nyújtott át a férfinak, melyen összefirkált csillagok rajzolódtak ki. Az összekötött pontok hol egy házikót, hol egy cicát, hol üveget hoztak ki, de Klerensz látott még gyufát, tésztát, bikát, békát, tévéújságot és egy rántottát is. Meg egy irdatlan nagy péniszt.

A férfi mosolyogva mutatott a termetes csillagközi hímtagra, a lány pedig elpirult. Hát, tehet ő róla, hogy ez jött ki? Hogy mit tesz isten? Hogy így rótták a pajzán angyalok odafentre?

- Van csillagjegye? – kérdezte Cindy.

- Most? Itt? Nálam? Nekem nincs olyanom – vicceskedett amaz, nem komolyan.

- Válasszunk csillagot. Kettőnknek. Olyat, amit soha nem vihetünk haza, mégis a miénk. Vajon egy csillag hány személynek felel meg? A csillagokat csak lassan szabad nézni, úgy érdemes, mint a jó regényt, csak kortyolgatva a szavakat.

Klerensz elidőzött a lapokon. Mondhatott volna bármit, például azt, hogy ez egy nagy baromság, de végül semmi nem jött ki a száján. És így volt ez jól.

Cindy ellépett a monitorkonzoltól, majd így szólt:

- Arra gondoltam, rakhatnánk egy kis tüzet, oda középre, és süthetnénk szalámit.

- Remek ötlet – egyezett bele a hangulatos férfi.
A kandallótól elloptak némi fát, Klerensz pedig helyes kis tüzet rakott az obszervatórium közepére, ahogy az akadémián tanulta. Lehalkították a világítást és körülülték a romantikusan pattogó nyelveket.

- Mondja - kezdte igéző közelséggel Klerensz – Maga miért ilyen szép?

A lány elpirult a tűzben, akár a szalámija a botja végén.

- Sok lekvárt eszem.

- Mindig ilyen szép volt?

- Korábban nem annyira. De aztán rábuktam a lekvárokra.

Klerensz szája lassan közeledett a lányszájhoz.

Cindy-nek rendkívül érzéki ajkai voltak, Klerensznek vékony és szigorú, Paul Jensen-nek vastag, hurkás, Eric Woon-nak semmilyen, Mike Leon-nak fiúsan csókos, Susan Corp-nak egy lefelé görbülő cé, Haan Gottlieb-nek gonosz, Bob Max-nak vidám, Jim Mozart-nak állandóan kérdő, Andrew Dwight-nak öreges, ellilult, pióca szerű, Manilow tűzparancsnoknak pedig fekete.

Klerensz ágyéktájon domborodó gatyája hibátlan és fürge keringésről üzent, s még valamiről: buzgó kívánalomról.

Cindy zavartan felpattant, elnézést kért, de most elmegy mosogatni:

- Elnézést, de azonnal el kell mosogatnom.

A férfi meglepődött a lány hirtelen háziasságán.

- Ez derék dolog. Még sosem láttam ekkora rendes lányt. De most üljön vissza a közelségembe.

Cindy bizonytalan léptekkel indult vissza, a tűz narancssárga fénye pedig pont előnyösen esett a lány pofájára. Klerensz jobbnak látta lassítani, magára venni a gyámoltalanságot, ugyanis régen volt utoljára nővel és szexhelyzettel egyszerre. Túl gyorsan próbált lecsapni a kéjre, és ha nem akar szökött vadat művelni a lányból, vissza kell fognia szétgurult önuralmát.

Cindy résen volt, mert rése volt, ezt bizton tudta, és igen kedvelte a mindennaponkénti erotikus, mécseses, hangulatkádas illatfürdőket. Szerette volna, ha a fess ügynök megfürdeti aktus előtt. Fel is vetette a kérdést:

- Mondja, nincs kedve megpucolni engem?

Klerensz kapva kapott. Már régóta szerette volna megmosni egy ilyen haját.

- Véletlenül van, mondhatni, eléggé erősen – mondta szexre girhesen. - Egy kicsit berúgtam magától - szavaiban erjedt fiúkompót, fahéjjal.

Rátermett helyzet, kedvező együttállás, bolygó légyott.

- Cindy, te életarcú lány – kezelte fel, a hölgy örömére.

Klerensz felsegítette a nőt, majd maga elé engedte, hiszen ő tudta, merre kell menni. Kézen fogva indultak el az obszervatórium fürdető szobája felé, ketten.
A kis tágas helyiség mennyezetéről hangulatos Hold makett ontotta függesztett fényét, mintha tényleg az lett volna! A fekete csempén körös-körül csillagok, s konstellációk. A kád a szoba közepén oválisodott hívogatón: benne felfújható csillagvizsgálók, Uránuszok, Neptunuszok és Plútók kerülgették a habfürdő hegyeket. A kád szélén megannyi mécses lobogott, azt az utópisztikus illúziót keltve, hogy sok mécses kering az űrbéli kádak szélén.

Klerensz kimért erotikával levetkőztette magát. Cindy felcsigázódott. Az ügynöknek sok felsőteste volt, de nem mind szőrkés.

A lányhoz lépett és udvariasan letépte róla a ruhát. Odalett a toalett. Ott állt ő, élő pucérság. Alig fogta fel, hogy lehet egy nő ennyire meztelen. Egy kiderült nő. 

- Szavamra, te nem vagy gusztustalan. Sütemény szagod van. Ezúton kívánlak! Süssünk ide – lihegte az ügynök.
Beleereszkedtek a vízbe. A meztelen testek pályára álltak a bolygók közt. Most van itt ez a légyott. Átúsztak egymás testéhez, testére. Vizes emberek, kik már nem tinik.

Kéz a kézben, égi testek.

Az ügynök férfias kezei fel-le gyalogoltak a lány íves, puha, markolnivalóan érett combján, ülepén, fenekén, kenték a vizet. Illata női. Lányi.

- Látom, tetszik neked a hátuljam – állapította meg a rajongást a másik.

A férfi fogott egy samponos flakont és gyöngéden elkezdte mosni a nő haját, úgy, ahogy azt a tűznél elképzelte.

- Jahaj, belement a csípős a szemembe – nevetett könnyezve a lány, majd eszelősen sikoltozni kezdett (de hangos lány!). Egyszer csak az előjáték átment kínzásba, Cindy hisztérikus kapálózásba kezdett, jajveszékelt, verte a habot, csépölte a vizet. A férfi ijedten húzódott arrébb tőle, nem tudta, mit tegyen. Hirtelen elcsitultak Cindy rohamai, és az arcára szorított kezén huncut ablak nyílt. A férfi vette a viccpánikot, s aranyosan lenyalogatta arcáról a kisírt folyadékot. Nem is ment bele, csak viccelt…

- Te, gyorsan csókolj meg most!! – zizegte a lány.

Az első csóknak a másodiknak kellett volna lennie, hiszen előbb voltak pucérok, mint szájismerősök. A férfi a nővel tömte be a száját, amennyit csak tudott belőle, habzsolta, falta: összefutott a lány a szájában. Matatott benne a csúnya szerencse, (olyan hülye az arc csók közben, érdekes a tekintet) nyelve pont olyan édes volt, mint ahogy a tűznél elképzelte.
A lány is érezte, hogy a pártján állnak.

Mi ez a kín, te, dologtalan csirifiszkió? A vágy ez.

- Nagyon rég nem szexeltem már, ezért kérdezem: még mindig olyan? – a férfi arca kicsit kibontakozott.

Cindy nevetett ezen:

- Buta Klerensz, nem változott semmi. Kukkantsa meg, mi van mögöttem. Én majd megmutatom. Hagyom magam.

Klerensz tehetetlenül nézte, ahogy Cindy fejecskéje sikkesen, bizalmasan megszólítja őt a péniszénél. Nem volt kérdés, mégis bólogatott. Cindy ötcsillagos orális szexben részesítette a férfit, majd csókra hajlott felé, ám Klerensz ugyanúgy nem szeretett orális érintkezés után csókolózni, mint Mike Leon Verával, és pont ugyanazért: nem kívánta saját izéjének ízét a szájában viszontlátni. A csókot kikerülvén sebesen végignyalta a lány homlokát, aki örömében elengedte a hólyagját és belepisált a vízbe. A csábosan nyaló ügynök erről mit sem sejtett, hiszen a víz kellemesen langyos volt adalékhúgy nélkül is.

A lányon már épületesen látszott, hogy tele van szexel, és mézes bujasága már-már az orrán folyik ki:

- Vagy azonnal szeretkezünk itt, vagy tényleg elmegyek a konyhába passzív edények közé – jelentette ki a lány szája, vágytól remegve.

- Olyan távol áll tőlem a tétovázás, mint a makkom Jeruzsálemtől! – viccelt az ügynök, a habok közül periszópként meredő hímtagjáról tudomást sem véve.
- Gyere, kedves vagyok – így a Cindy. - Örömödre akarok esni. Szeretek örömben lenni, ha van.

Egymásnak estek, mint két begerjedt diák a szexórán. A férfi határozottan nem ellenkezett. Nyelvecskék vad tánca vette kezdetét. Nyalták, harapták egymást. Klerensz belecsókolt a zöld illatú lányba, aki nem tiltakozott. A férfi csakúgy kapaszkodott a lány mindenébe, egyre közelebbről, mint valami mentőövbe, aki cseppet sem lopva viszonozta a szédült kedvességet.

Lassú, érzéki szex. Két ember, aki vágytárgynak nézi egymást. A férfi és a nő csatlakozott. Kéz kezet fogott a kéz a kézben.

A lány finoman szorító markával próbálta csillapítani K. türelmetlenségét, ugyanis látta, hogy a férfi élvezni készül.
- Ha azt akarod, hogy a repülő felszálljon, engedd el a szárnyát - súgta neki a férfi, mert tényleg el szeretett volna élvezni.

Az orgazmus pillanatában arcának utcái kiürültek, letakarodtak róla a mindenféle ügynöki érzelmek, megszűnt rajta a szórakozás, hogy valami botrányos ürességnek adja át helyét.

Arca most nem a sajátja. A körülményesen udvarias Klerensz megszűnt.

A lányt ívben hajlította meg az orgazmus, zubogó hajjal hagyta el magát. (Az orgazmus a sex himnusza.)

- …haa - mondta a hajú férfi.

- …heeeh - mondta a szemű nő.

A két szextest újra eggyé forrt, de már csak pihegtek. A szexben nem kötelező a túlevés. A sex a boldogság egyik kizárólagos forrása. Nem? miért nem?

A hullámok csillapodtak. Az apró naprendszer beborította őket, megtartotta titkukat.

A sikeres szeretkezés titka az innovatív férfipartner határozott fellépése. Tehát, nem elsősorban a pénisz hosszúsága számít, hanem az egész test összhangban történő, ritmikus mozgása a nőn. A nőpartner csecsbimbójának csókolgatása, becézgetése, dédelgetése kulcsfontosságú só lehet ebben a szexlevesben. Nagyon sok nőnél közvetlen kapcsolat van a mellbimbó és a hüvelybemenet között. A férfiaknál legfeljebb csak nyomokban tapasztalható ez a jelenség, hiszen nekik a seggük izgul fel, ha kéjbimbójukat nyalogatják, ahogy most Cindy is tette. A lány ügyes keze a férfi ánuszánál játszadozott közben, és minden apró rándulásra megörültek az ujjai.

Szavak nélkül, sokáig izéltek

Karácsony szól valahol. A mézes, szótlan dallam a fülbe könyököl.

Lobog a kandalló.

Snitt

  
  

Megjelent: 2014-10-08 16:00:00

 

Rimóczi László (1979) újságíró,  a Veranda Művészeti Csoport alapító tagja

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.