Videó

Részlet az MTVA P´amende, 2024.04.18-i adásából a henti79 csatornán.




Keresés a honlapon:


Juhász Zsuzsanna: Dülmirigy-támogatás

 

 

 

 

Dülmirigy-támogatás

 

 

Éntőlem mehetsz, én ugyan nem foglak leszopni, az biztos, mert ehhez azért már én is túl konzervatív vagyok. És nem félek, hogy félremész, félre is mész odakint. Bár lehet, hogy ez a trendi, a férfierő elvétele a nők által, az elbocsátás, a világba való kibocsátás előtt.

Egyrészt, mert szerintem ez csak babona, hogy csak mind egy cseppig ki kell szívni, és mehet, mehet a férfi, mert a férfi huncut dolog, ha úgy hozza a sors, hát higít, felhigítja az ondót, ha nagyon muszáj. Legfeljebb több lesz benne a porsztatanedv és kevesebb a hímivarsejt, no de az kit érdekel, azt nem látja senki. Másrészt meg szerintem az igazi trendi az önmagát velejéig eltartó, független nő. A képzett, az okos, a még önnön női-anyai vágyaira is gyanakvó nő, a totálfüggetlen. A se múltjától, se jövőjétől nem függő, tehát szorongás- és bűntudatmentes ember típusa.

És mit gondolsz te? Ezek a lányok, a mostani kis csitrik nem tudják, hogy a tartós kapcsolat eleve rizikós, majdnemhogy lehetetlen valami? Hogy lehetnek ők bármik, szüzek, szűziesek, tapasztalt, készséges szeretők, vagy borotváltak, nyafkák, mint a férfiak képzeletében a kislányok, vagy vehetik akár humánra is a figurát, a szívük, az agyuk mélyén tudják, hogy nincs már semmijük, amit a tartós kapcsolatok piacára vihetnének. És lehet, hogy nem is akarnak már semmit oda vinni. Mert tudják, rájöttek, hogy nevelés, belenevelés kérdése csak, hogy a férfi félembernek érezze magát tartós punci nélkül. És lehet, hogy elegük van a férfi megszelidítéséből, idomításából, mert megalázónak érzik. Mert nem értik, miért nekik kell csalogatni és édesgetni és alkalmazkodni, és olyannak látszani, mint amilyen nő a férfi, az adott férfi képzeletében létezik. S aztán miért kell bárhogy, bármi áron megtartani a megfogott férfit a gyerekek, a születendők és a már megszületettek érdekében? És ugyan miért csak őket áldotta meg a természet a gyermek utáni vággyal, és a fiúkat nem, egyáltalán nem. Miközben a bolygó roskadozik a már megszületettek eltartásának terhe alatt, akkor ugyan érezheti-e bárki is áldottnak a vágyat, még egy, csak még egyetlen gyerek után is? Ugyan mi ma egy készséges méh, anyaméh? Vajon áldott lesz-e a gyümölcse, vagy a bolygó továbbrogyasztására lesz-e csak jó?

Hát menj csak, mert jut eszembe, a korkülönbség az még jó, azt még el lehet adni középkorú férfiaknak, akik azt hiszik, eddig fuserálták csak az életüket, s az új élet záloga, a nem furcsa nem más, csak egy bátor, fiatal, fuser kis punci. Hát menj csak! Vár néhány fiatal lány, aki hiszi, az ígéret földje leszel neki. Föld, amibe bizalmát vetheti.

Vagy csak ígéret. Neki is. Ki tudja?

 

 

 

  
  

Megjelent: 2024-02-22 20:00:00

 

Juhász Zsuzsanna

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.