Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


10 év után bezár A hetedik sor közepe

Manapság egy figyelemfelkeltő és direkt túlzó cím nélkül egy cikk  könnyen belevész a magukat “nagyon fontos”-nak kiáltó hírek zavaros tengerébe. Ez esetben megvan a hangzatos felütés, legalábbis a maroknyi stábunknak, és azért önkényesen ideveszem az állandó olvasóinkat is, ez talán mindenképp az.

Akinek nincs ideje a szentimentális ömlengésre, annak a híradó stílusában csak ennyi: Magyarország egyik legrégebbi független filmes weboldala, A hetedik sor közepe (hetediksor.hu) 10 év után leáll. Július 1-től nem frissül egyik felületen sem, de az archívum továbbra is elérhető marad.

Bő lére eresztve:

121 hónappal ezelőtt, mikor Hanula Zsolt barátom felvetette, hogy blogoljunk, persze akkor még a szóval sem voltam teljesen tisztában, ártalmatlan dolognak indult. A VOX mozimagazin két egykori újságírója kritikákat írogat kedvtelésből, egyikőnk sem gondolta, hogy egy sátántangónyi hosszúságú mozi lehet belőle.

Tovább a hetediksor.hu cikkére >>>



  
  

Megjelent: 2019-07-01 18:15:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.