Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Történelem családregényben, krimiben, versben, asszamblázsban – P. Horváth Tamás A Zsolnay. Egy dinasztia eredete című regényének, Cserháti Éva A sellő titka – A K.É.Z első esete című krimijének, Lesi Zoltán Magasugrás című kötetének bemutatójáról (Gáspár Sára)

A Margó Fesztiválon és a 90. Ünnepi Könyvhét pénteki napján a Prae Kiadó három új kötete mutatkozott be.

Hatalmas hőség, úgy látszik a lelkes olvasókat ez nem tántorítja el, szép számmal jelennek meg így is a rendezvényeken. A székeken ,,Hűsítse magát kortárs irodalommal!” legyezők – jóleső gesztus a Margó Fesztivál szervezőitől. A Prae Kiadó három új könyve mutatkozik be a 90. Ünnepi könyvhét június 14-i, pénteki napján a Petőfi Irodalmi Múzeumban, és a FERi feminista galeriben. A három kötet nagyon különböző, de mindben erős a történelmi megalapozottság.

Elsőként a Petőfi Irodalomi Múzeum dísztermében 15 órától P. Horváth Tamás A Zsolnay. Egy dinasztia eredete című regényéről beszélget Szederkényi Olga az alkotógárdával: a szerzővel, P. Horváth Tamással, a kötet szerkesztőjével, Péczely Dórával és L. Varga Péter irodalomtudóssal. 

Tovább a prae.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2019-06-30 12:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.