Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


Az elválasztott hármasikrek története egyszerre csodálatos és félelmetes – Három egyforma idegen – kritika (Becságh Dániel)

Három egyforma idegen felnőttként egymásra találó hármasikrek történetét meséli el egy thrillereket megszégyenítő dokumentumfilm keretei között.

Bobby Shafran számára egészen furcsa élmény volt elkezdeni az egyetemet 1980-ban: hallgatótársai kezdetben valaki másnak hitték, ugyanis egy éve ugyanoda járt a rá megszólalásig hasonlító Eddy. És hamar kiderült, hogy az egyformaságnak oka van, ugyanis Bobby és Eddy ikertestvérek, akiket születésük után különböző szülőknek adtak örökbe. Ekkor pedig egy újabb szédítő felfedezés következett: van egy harmadik ikertestvérük is David személyében. Ezzel még nem ért véget a váratlan fordulatok sora a filmben, de a Három egyforma idegen élménye akkor igazán hatásos, ha minél kevésbé vagyunk képben a sztorival. 

 

Tovább a kulturpart.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2019-06-28 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.