Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


“A második este kijelentettem, hogy színész szeretnék lenni” – Besélgetés Litauszky Lillával (Törley-Havas Sára)

Tizenheten végeznek az idén a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés színész szakán, Novák Eszter és Selmeczi György osztályában. Az elkövetkező hetekben őket mutatjuk be. Az interjúkat az egyetem harmadéves dramaturg hallgatói készítik.
 A Madách színházból jössz, ott voltatok ma délután… Miért?
 Az osztályfőnökünk, Novák Eszter meghívott minden színházigazgatót, meg csinált egy prospektust rólunk, hogy ki mit csinál, hol lehet minket megnézni, hogy megismerjenek, mert nem igazán van idejük vizsgákra járni. Ezért Eszter választott egy hétfő délután négyes időpontot, amikor ráérhetnek, hogy lássanak minket. Énekeltünk: mindenki, amit akart.
 Te mit énekeltél?
 My heart belongs to Daddy, ami egy Cole Porter szám. Mindig azt mondom, hogy Pole Corter, de Cole Porter. Jazz. Ez benne van a George and Cole-ban, amit az Ódryn játszottunk. Mást énekeltem volna, csak egyáltalán nem tudtam menni próbára… Nem volt kottám se, Selmeczi tanár úr fejből zongorázott.

Tovább a szinhaz.org cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2019-05-07 03:46:59

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.