Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Nem ez volt a terv – megjelent a Rossz versek című film előzetese

Nyilvánosságra került a Rossz versek trailere, azaz hosszú előzetese, amely minden eddiginél többet mutat meg Reisz Gábor, a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan alkotójának új rendezéséből. – Régen minden jobb volt, vagyis azt hiszem, boldog voltam – mondja a főhős, Merthner Tamás, akit a rendező, Reisz Gábor alakít.

A harmincas évei elején járó férfi, miután párizsi ösztöndíját töltő barátnője elhagyja, rádöbben, hogy lekésett valamiről, amire egész életében várt: fiatalon egészen másként képzelte az életét. – Nem ez volt a terv – fogalmaz Tamás, és hogy megértse, hol rontotta el, alámerül a múltjában, így sorra tűnnek fel fiatalkori énjei: gyermekként, kiskamaszként, és már majdnem felnőttként is látjuk, a megoldásra azonban egyelőre így sem derül fény. Az előzetesben a személyes történeten, Tamás szerelmén, családján és barátain túl a környezet, az elmúlt harminc év Magyarországa is megjelenik.

Tovább a felonline.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2018-11-29 08:18:39

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.