Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Ezt nézd! – Sűrűsödő hétvége

A héten a szokásostól eltérően a legtöbb programot a hét második felére ajánljuk. A hosszú hétvége után kipihenve vethetjük bele magunkat az őszi szezon egyre sűrűsödő kiállítási programjába.

 

Szerdán este a K.A.S. Galériában nyílik a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának új tagjait bemutató csoportos kiállítás. A WE DON'T PLAY GUITARS-on nyolc új tag, azaz Bolla Szilvia, Kiss Gergely, Kiss Imre, Kiss Richárd, Lázár Dóri, Németh Domonkos Tamás, Pólya Zsombor és Sivák Zsófia munkáit nézhetjük meg. A tárlaton mindannyiuk válaszát megismerhetjük az alábbi kérdésre: mit tud a fotográfia 2018-ban?

Ugyanezen az estén a PINCE is új kiállítást nyit, hiszen ekkor debütál ideális formájában Lakatos Gelléri Barnabás COMING OF AGE címet viselő installációja. A Képző 2017-es kipakolásán már bemutatott munka az otthontalanság érzését, a személyes tér biztonságot nyújtó szerepét tematizálja.

Tovább az artportal.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2018-10-25 10:58:18

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.