Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Ha egyszer nem hasít már az elektromosság… (Hegedűs Réka)

Bene Zoltán legújabb, Áramszünet című regényét októberben vehetik kezükbe az olvasók. A megjelenés kapcsán Hegedűs Réka beszélgetett a szegedi íróval.
 
Hegedűs Réka: Az írás mellett a kulturális élet több területén tevékenykedsz: irodalmi programokat szervezel, ezen kívül újságírással és szerkesztéssel is foglalkozol, televíziós műsorokat készítesz és az aktuális tanévtől már egyetemen is tanítasz. Ilyen pörgős életforma mellett hogyan tudsz elmélyedni az írásban? Mikor van időd leülni az íróasztalhoz és csak a készülő művedre koncentrálni?
 
Bene Zoltán legújabb, Áramszünet című regényét októberben vehetik kezükbe az olvasók. A megjelenés kapcsán Hegedűs Réka beszélgetett a szegedi íróval. Hegedűs Réka: Az írás mellett a kulturális élet több területén tevékenykedsz: irodalmi programokat szervezel, ezen kívül újságírással és szerkesztéssel is foglalkozol, televíziós műsorokat készítesz és az aktuális tanévtől már egyetemen is tanítasz. Ilyen pörgős életforma mellett hogyan tudsz elmélyedni az írásban? Mikor van időd leülni az íróasztalhoz és csak a készülő művedre koncentrálni?. Ez az írás az Olvasat - Irodalom és irodalom oldaláról lett kimásolva. Minden jogot fenntartunk! Közvetlen elérése a másolt szövegnek:http://olvasat.hu/ha-egyszer-nem-hasit-mar-az-elektromossag/
  
  

Megjelent: 2018-10-15 11:57:53

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.