Videó

Részlet az MTVA P´amende, 2024.04.18-i adásából a henti79 csatornán.




Keresés a honlapon:


Új tagokkal bővült a Magyar Fotóművészek Szövetsége (Hamarits Zsolt)

 

Fotó: © Kiss Lajos: Légyszárny, kollódium

A Magyar Fotóművészek Szövetsége (MFSZ) 2023 telén tagfelvételt hirdetett. A kétfordulós felvételi eljárás során fontos kritérium volt a fiatal fotóművészek integrálása a Szövetségbe, a régóta fennálló generációs különbségek mérséklésének céljából. A másik szempont pedig az volt, hogy az autodidakta, illetve a külföldön élő magyar fotográfusok is részesei lehessenek a magyar kortárs fotóművészeti szcéna életének. 2023. december 15-től 12 új taggal és 12 visszatérő fotóművésszel bővült az MFSZ tagsága.

A felvételt nyert új tagok névsora: Kele János, Kis Lajos, Chochol Etelka, Gálos László, Dömötör Mihály, Barcsi Diána, Fedor Ilka, Váczi Anna, Martin Wanda, Jáger Viktor, Stekovics Gáspár, Zséger Olivia.

A Szövetségbe visszatért tagok: Eperjesi Ágnes, Bán András, Illés Barna, Kaiser Ottó, Katkó Tamás, Timár Péter, Zátonyi Tibor, Halas István, Hajdú Éva, Kalmár Lajos, Sióréti Gábor.

Tovább a punkt.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2024-02-07 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.