Videó

Részlet az MTVA P´amende, 2024.04.18-i adásából a henti79 csatornán.




Keresés a honlapon:


Díjnyertes független filmek premier előtt. A24 – Mozinet filmfesztivál január 4-7

Az év első filmfesztiválja egyszerre apró, mégis óriás méreteket ölt. Az A24 filmstúdiónak köszönhetjük az elmúlt évtized legkülönlegesebb amerikai – és nemzetközi – független filmjeit. A Mozinet által szervezett filmfesztiválon az emblematikus filmstúdió legjobban várt filmjeivel találkozhatunk premier előtt a Toldi moziban január 4. és 7. között. Ráadásul 6-án este egy Carson Coma akusztik trio koncertnek is részesei lehetnek a nézők.

Az A24 – Mozinet Filmfesztivál keretében 2024. január 4. és 7. között minden este egy, az A24 stúdió gyártásában készült nagyágyút láthat a közönség a budapesti Toldi moziban.

A január 4-én látható Vaskarom a pankráció világát megreformáló Von Erich-család már-már hihetetlen, de igaz történetét meséli el. A Sundance Filmfesztivál legjobb rendezőnek járó díjával kitüntetett Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene) első nagyköltségvetésű filmjének főszereplője Zac Efron, az operatőre pedig Erdély Mátyás (Saul fia, Napszállta) volt.

Tovább az art7.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2024-01-03 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.