Videó

A Fefe Szabó csatorna videója




Keresés a honlapon:


„Nyugodt a zöldséges lelkiismeretünk…” – Beszélgetés Grisnik Petrával és Inoka Péterrel (Szoboszlai Annamária)

Grisnik Petra és Inoka Péter Fotó: Jókúti György

Henitől jött az ötlet, hogy vegyük fel a kapcsolatot a Swappis Ruhaforgóval. Ez egy ruhacsereberélő vállalkozás, csodálatosan környezettudatosak, a ruha nem a szemétben végzi, hanem olyan ember polcán, aki éppen arra a darabra vágyott.

A Wándör Wumen és Szupermen a HöKöm Project és a Líra és Logika Kulturális Alapítvány legújabb bemutatója. A szöveget Kutszegi Csaba írta, a darabot Kovács Heni rendezte. A premier előtti napokban a szereplőkkel, Grisnik Petrával és Inoka Péterrel beszélgettünk. A díjnyertes darabot azóta a Füsziben – nagy sikerrel – bemutatták, a második előadásra még válthatók jegyek a Tixán, itt.

Szuperhősök vagytok. Szuperhősük vagytok?

Petra: Nálam ez naponta háromszázszor változik. Szoktam annak érezni magam, különösen olyankor, mikor visszatekintve magam is csodálkozom, hogy éltem túl minden különösebb megrázkódtatás nélkül ezt vagy azt a helyzetet. Ilyenkor mintha egy nem e világi erő éledne fel bennem, és nehezen fogadom el, hogy a siker az én érdemem. Azt hiszem, gyakorolnom kell, hogyan legyek büszke magamra.

Tovább a kutszelistilus.hu cikkére >>>

 

  
  

Megjelent: 2023-11-24 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.