Videó

A tegnap.ma videója
Keresés a honlapon:


Utazás a papnői Mi-Nőségben – Performansz a Három Hollóban (Bokor Krisztián)

  

Mi-Nőség Fotó: Bakay Richárd

Hagyom, hogy a három nő által megnyilvánuló hanghullámok kitöltsék az érzékelésem teljes spektrumát. A ritmus, atmoszféra, effektezett énekhang szimfóniává olvad össze bennem, a kiterjedt percepció által külön világot teremtve. Elválaszthatatlan az érzékelő, a hang, a mozgás: egységben születik egy új valóság, ahol már csak utazom, egy térben, amelyen keresztül megnyilvánul a nagybetűs Mi-Nőség.

Énekelve, dúdolva közelítem meg a Három Hollót, miután úgy döntöttem, hogy az indián nyár intenzív energiái után megérdemlem a kikapcsolódást: három csodálatos nő, akiken keresztül utat talált a hang, most egyszerre alkotnak a színpadon.

Lágy, organikus energiákra vágyom, pihenni jövök.

Arra vágyom, hogy kigubancolják az alkalmanként túlgondolásra és racionalizálásra hajlamos neuronhálózatomat. Sétálok a zebrán, élvezem az őszi, friss levegőt, és úgy általában véve is jókedvvel battyogok Pest egyik számomra legszebb részén. Könnyed, lágy atmoszféra. Szeretem, ha így kezdődik egy este.

Tovább a kulter.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2023-11-10 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.