Videó

A Fefe Szabó csatorna videója




Keresés a honlapon:


Mehringer Marci – Az én Pécsem (Papp András)

Mehringer Marci és zenekara egy sajnálatos és súlyos baleset miatt került nemrég a hírekbe. Összeállításunkban csak érintőlegesen foglalkozunk a szerencsétlenséggel, hiszen Marcit ennél sokkal vidámabb témában kerestük fel: azt kértük tőle, mutassa meg kedvenc pécsi helyeit.  (Mindenkit szeretnénk ezúton is megnyugtatni, hogy a balesetben megsérült zenekari tagok jól vannak, sokan teljesen felépültek, néhányuk gyógyulása azonban még sok időt vesz igénybe.)

Olympia próbaterem

Legendás hely az Olympia, itt próbáltak annak idején a Lovasiék, és rengeteg olyan zenész, aki később híres lett. A termet közösen béreljük a PMS-sel (Pécs Music Society), emiatt egyetemi zenekarok is szoktak itt próbálni, de az a helyzet, hogy éppen mostanában szeretnénk elköltözni innen. Az autóbalesetünkben az összes hangszerünk és az összes cuccunk odaveszett, ám a szakma és a közönség jóindulatából, kedvességéből és pénzéből ezeket pótolni tudjuk. Vadonatúj hangszerparkot szeretnénk felépíteni, ezért olyan saját teremre van szükségünk, ahol vigyázni tudunk az értékeire.

Tovább a madeinpecs.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2023-10-15 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.