Videó

A Fefe Szabó csatorna videója




Keresés a honlapon:


Az életöröm ünnepe – MVM ZENERGIA 2023 jótékonysági koncert (Gulisio Tímea)

 

A koncertet nem csupán aláfesti Nagy Viktória vizuálja, hanem az élmény szerves részeként hömpölyög. A különböző évszakok színeit mintegy élő akvarellként csorgatja, mázolja, alakítja.

2023. szeptember 2-án a Müpában zajlott az MVM ZENERGIA idei jótékonysági koncertje. A műsor teltházzal ment, az eseményt online is lehetett követni. Az estet Bősze Ádám vezette. Felléptek: Balázs János, Sárközy Lajos, Tóth Vera, a Bagossy Brothers Company, Vecsei H. Miklós, az Animae Musicae Kamarazenekar és a Cantemus Vegyesker Szabó Soma vezényletével.

Az MVM idén immár nyolcadik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét, amelyen találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal. A koncert programja a négy évszak tematika jegyében született, az este során az évszakokhoz kötődő, jól ismert klasszikus zeneműveket, jazz-és popslágereket hallhattunk. A Petőfi 200, azaz Petőfi Sándor születésének kétszázadik évfordulója kapcsán megzenésített versek is elhangzottak.

 

  
  

Megjelent: 2023-09-13 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.