Videó

A Fefe Szabó csatorna videója




Keresés a honlapon:


Portré: Tóth Barbi (Happ Zsuzsa)

Amíg mi nyáron fesztiválokon lazulunk, addig egy fiatal nő a 30Y turné- és kommunikációs menedzsereként, valamint a ZAJZAJZAJ menedzsereként végigdolgozza a fesztiválszezont. De hogy utána se unatkozzon majd, egészen klassz új dolgokra készül – ezekről is mesélt nekünk.

Barbi zeneipari története Tatán kezdődött. „Visszanézve az egész olyan, mint egy kedves mese. Húsz éve volt, hogy először hallottam a discmanemen 30Y-t, és idén a születésnapomon pont Tatán játszott a zenekar abban az épületben, ahol annak idején a gimnáziumi osztálytermem volt. Hiszek a kreatív valóságteremtésben, hogy amit elképzelünk magunknak, az valamilyen formában valóra válik. Az első rajongók között voltam annak idején, egy 40-50 fős online fórumos közösségünk volt. Nyaranta a kesztölci barátaink szerveztek mindig 30Y tábort, ahol a zenekarral együtt sátraztunk a Pilisben. Akkor még csak gondoltam rá az akkori menedzserüket látva, hogy igazából én is ezt szeretném majd csinálni. Mindig is művészetmenedzsmenttel akartam foglalkozni. 

Tovább a madeinpecs.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2023-07-11 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.