Videó

A Vadász Erdész csatornáról
Keresés a honlapon:


Kizökkent idők a Kodály köröndön (MTI / Librarius)

 

A Kizökkent idők című kiállítás képzőművészek friss alkotásaival reflektál azokra a hatásokra, amelyek össztársadalmi szinten érnek bennünket

Ismét a Kodály köröndön állít ki a Standby Projekt, legújabb kiállítását, Baksai József Munkácsy-díjas festőművész és Horváth Dániel festőművészek válogatták. A csoportos tárlat egy ad hoc galériában lesz látható, a művek reprói a téren is megtekinthetőek lesznek.

A háború rettegése nagyon közeli élmény, de fizikai valóságában nem ért el bennünket. A társadalmi mozgásokra oly érzékeny alkotókat azonban már régen az idevezető tendenciák foglalkoztatták.

A Kizökkent idők csoportos kiállítás a képzőművészek friss alkotásaival reflektál azokra a hatásokra, amelyek össztársadalmi szinten érnek bennünket. A kurátorok olyan művek közül válogattak, amelyek a körülöttünk zajló eseményekre átvitt értelemben, egy absztrakt gondolati síkon érzékeny reakciót fogalmaznak meg

Tovább a librarius.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2023-06-28 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.