Videó

A Fefe Szabó csatorna videója




Keresés a honlapon:


A végtelen véges megnyilvánulásairól – Interjú Kuzma Eszter Júliával (Ozsváth Eszter Judit)

 
Kuzma Eszter Júlia Fotó: Zellei Boglárka Éva

Kuzma Eszter Júlia 2022-ben diplomázott a Magyar Képzőművészeti Egyetem festő szakán. A fiatal intermediális művész alkotásairól és természetfelfogásáról a Befejezet(t)lenítéshez társított június 15-i asszociatív művészetterápiás workshopon beszélgettünk, melyen lelkes érdeklődők segítségével magunk is megalkothattuk belső virágunkat, kapcsolódási minták elemzésével téve mintegy kézzelfoghatóvá, továbbvihetővé a természetben, s ezáltal önmagunkban rejlő transzcendenst.

Négy, ajtónyi nagyságú, liliomtisztaságú, csillogó szálakból szőtt, virágos textil-installáció fogadja a nyolcadik kerületi Magdolnanegyedben található Kesztyűgyár Galéria vidám, otthonos közösségi terébe érkezőket. A közéjük helyezett csinos, gázlómadarakat formázó, aranyozott ollók segítségével bárki megbonthatja a munkákat és vihet azok fonalaiból, felírva az alkotás melletti falra a majdani vagy ottani megajándékozott nevét és a fonal-ajándék okát.

Tovább a kulter.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2023-06-25 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.