Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


Itt is, ott is otthon – Interjú Mészöly Annával (Kovács Zsófia)

 

Mészöly Anna Soós Imre-díjas színésznő, akit legtöbben az Együtt kezdtük című film Julijaként ismerhetünk, pedig játszott már a Radnóti Színházban, sőt a Szkénében is. Pályája elején úgy döntött, vidéken, azon belül is Miskolcon próbál szerencsét. Mostanra a színház vezető színésznője, és még nincs harminc éves. Az ingázásról, a vidékiségről és az ezzel járó nehézségekről, valamint előnyökről kérdeztük.

KULTer.hu: Azt mondják, egyetemistaként az egyik legnagyobb kérdés, vajon vidékre vagy Budapestre szerződjön a fiatal színészhallgató. Neked egyértelmű volt, hogy Miskolcra mész?

Az volt a szempont, hogy olyan helyre kerüljek, ahol a lehető legtöbbet tanulhatok, így Miskolcot választottam. Nagy feladatokat bíztak rám, több színpadon, több helyzetben próbálhattam ki magam. Mindezek pedig jó lehetőségek voltak arra, hogy színésznőként (is) fejlődjek, közelebb kerüljek magamhoz.

Tovább a kulter.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2023-04-04 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.