Videó

Vállalkozásuk az élet – Szávai Géza és Szávai Ilona 

Az Erdély TV videója




Keresés a honlapon:


Idén megújulva tér vissza a Holtszezon Irodalmi Fesztivál. Veszprém, 2023. február 23-26.

Február 23-26. között másodszor rendezik meg a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program kiemelt irodalmi rendezvényét, a Holtszezon Nemzetközi Kortárs Irodalmi Fesztivált. Idén már a tavalyihoz képest egy nappal tovább, azaz 4 napon keresztül, 13 helyszínen és több mint 100 programmal várják az irodalom szerelmeseit Veszprémben.

A fesztivál eredeti koncepciója 2023-ban sem változik: a Holtszezon egy olyan összművészeti fesztivál, amely elsősorban az irodalomra, azon belül is azokra a határműfajokra helyezi a hangsúlyt, amelyeket sokan kedvelnek, de ritkán találkozhatunk velük kulturális eseményeken. Ilyen például a fantasy, képregény, dalszöveg, hip-hop, sci-fi és a krimi műfaja. A négy nap során az alkotóműhelyeken és előadásokon túl idén olyan újdonságokkal is találkozhatnak majd az érdeklődök, mint például Magyar Krimiszemle csapatának szervezésében megvalósuló első hazai krimi találkozó, vagy a 2023-as év egyik legnagyobb hazai hip-hop ünnepe, ahol olyan népszerű zenészek lépnek színpadra, mint például Beton.Hofi.

Tovább a prae.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2023-02-15 14:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.