Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


Anthony Hopkins akkorát játszik az HBO Max újdonságában, hogy szem nem marad szárazon (Spenger Dávid)

 

Több mint hatvanéves pályafutása alatt Anthony Hopkinst sokféle szerepkörben láthatta a közönség. 

Felsorolni is szinte lehetetlen a kultikus karaktereket, akiknek a bőrébe bújt a színész: kezdve Dr. Hannibal Lectertől Nixonon át egészen Ratzinger bíborosig A két pápában. A walesi származású sztár az elmúlt években többször is bizonyította, hogy képes nagy meglepetéseket okozni, a Westworld című western-sci-fi sorozatban is nagyot alakított, de Hopkins a 2021-ben bemutatott Az apa (The Father) című filmben prezentálta látványosan a világnak, hogy nyolcvanon túl sem érdemes senkit leírni.

Az apát hazánkban kevés mozi játszotta, így elképzelhető, hogy sokak figyelmét elkerülte a produkció. Fájó, hogy sokáig streamingen sem mutatták be, hiába elérhető a Netflix, az Amazon Prime, az Apple TV+ és megannyi más szolgáltatás, a Hopkins-csoda egyszerűen radar alatt maradt. Ez idáig legalábbis – merthogy az HBO Maxra végre felkerült Az apa, mi pedig rögtön le is ültünk megnézni, ha már olyan jókat hallottunk róla.

Tovább az index.hu cikkére >>>

 

  
  

Megjelent: 2022-04-15 06:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.