Videó

Az Országút – művészet, tudomány, közélet csatorna videója




Keresés a honlapon:


50-es függetlenfilmes megosztaná… – Dr. Százados Miklós (Balogh Robert)

 

Tüke fenomén, Lámpagyújtogatók filmcímekről eszünkbe juthat az épp 50 éves dr. Százados Miklós, a pécsi származású filmrendező, aki ez alkalommal Nagy Norbert főszereplésével egy monodrámát vitt filmre. A kilépő című moziban Péterfy Bori és Kovácsovics Fruzsina is közreműködött, a hangulatot a Tankcsapda és Krubi zenéje biztosította.

Nagyon más, mondhatni rendes szakmával rendelkezel, orvosként dolgoztál, aztán gyógyszercégeknél marketingesként. De hogy lesz egy mikrobiológusból filmrendező, operatőr, vágó… Mert pár évente feltűnik egynéhány klip, a filmekről nem is beszélve. Honnan ez a kreativitás?

Kicsit korábbról indulnék: hogy lesz valakiből orvos, mikrobiológus, vagy éppen marketinges? Relatíve hosszabb ideig, extra energiákat fordítottam olyan dolgok megismerésére, melyek másokat – a megismerhető világunk szédítően széles és egyre szélesedő szegmentáltsága miatt – nem érdekelnek annyira. Azt gondolom, ez egy általános, és szinte mindenkire érvényes helyzet. 

Tovább a szabadpecs.hu cikkére >>>

  
  

Megjelent: 2021-12-04 14:00:00

 


Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.